Gezinstherapie

Is jouw beeld van “het perfecte gezin” vertroebeld door je thuissituatie? Maak je je zorgen om je kind, je handelen als ouder of de relaties onderling?  Heb je beslist om te scheiden of lijkt je kind de scheiding niet goed te verwerken?

Kinderen geven tekenen van hoe ze zich vanbinnen voelen. Die zijn niet altijd even gemakkelijk te ontcijferen. Tijdens gezinssessies worden de noden en gevoelens van je kind(eren) door jullie kennis als ouder(s) en mijn professionele kennis samen onderzocht. Daaruit geef ik je (jullie) handvaten om hier verder mee om te gaan.

Gezinstherapie kan verschillende vormen aannemen. Soms is het speels en worden er spelletjes gespeeld. Soms is er nood om samen een moeilijk onderwerp te bespreken. Andere momenten richten zich simpelweg op elkaar te leren kennen en van daaruit inzicht te krijgen in ieders manier van omgaan met iets binnen het gezin.

Met wat voor zorg je komt, ik wil jullie leren kennen en jullie als gezin de mogelijkheid geven om terug rust en plezier te vinden.

Hier kan ik je ook mee helpen.

Individuele therapie
Individuele therapie
Koppeltherapie
Relatietherapie

Maak een vrijblijvende afspraak

Contacteer mij